World's End and arriving at Kandy - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Marlies Verduyn - WaarBenJij.nu World's End and arriving at Kandy - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Marlies Verduyn - WaarBenJij.nu

World's End and arriving at Kandy

Door: verduyntje

Blijf op de hoogte en volg Marlies

21 Maart 2011 | Sri Lanka, Kandy

Nu zit ik hier volledig uitgerust na een weekendje in de bergen. veel valt hier niet over te zeggen... kijk naar de foto's en beeld je maar in dat je daar zit...

Mijn tocht van World's End naar Kandy deed ik alleen met de bus. Een busrit die gepland is voor 2 uur maar uiteindelijk bijna 4uur inneemt... tijd bestaat hier niet! De vertegenwoordiging van vrouwelijke populatie op de bus stelt niet teveel voor: 3 Sri Lankese vrouwen -telkens met hun man-.. en ik - de blanke blonde vrouw. Maar ik leer mezelf te beschermen: Enkel de handen en het gezicht zijn bloot en de rest allemaal camoufleren! in het donker om 7u30 's avond arriveer ik in Kandy en neem de eerste de beste tuktuk naar het eerste beste hotel om er maar vlug vanaf te zijn. Ter camouflage gebruik ik mijn sjaal als een hoofddoek zodat ik geen commentaar moet horen. Maar all goes well en ik sliep als een roosje in mijn veel te groot bed.

Binnen enkele uurtjes word ik naar mijn gastfamilie gebracht!

• 21 Maart 2011 - 20:17

Koen:

hou je goed gesluierd vrouwtje :)

• 01 April 2011 - 21:30

Martin En Anne:

Hey Marlies,
    bedankt voor je vriendelijk kaartje. Volgende week kom ik wat dichterbij.
    'k Zit dan in Shangai voor enkele dagen.
    We volgen je via je site verder op en ook via de lokale "tam tam".
    Hoe gaat het om SMSjes te ontvangen?
    Je Peter

• 02 April 2011 - 17:34

Elke:

Hai marliesje!!

Hopelijk stel je het nu ondertussen heel goed en ben je hard aan het werk;)!!
    Amuseer je daar en geniet ervan!!
    Wanneer skypen we nog eens!!

Kisssssssss
    ELke

• 29 April 2011 - 14:27

Tante Lieve:

Dag Marlies,
    Eerst en vooral: proficiat met je 24e verjaardag!
    Oma& opa vroegen zich

• 29 April 2011 - 14:29

Tante Lieve:

Marlies,
    eersqt en vooral: proficiat met je 24e verjaardag!
    Oma&opa vroegen zich af of je al naar het Oosten verhuist bent. Daar ik niet op facebook "zit" doe ik het maar langs deze weg. Benieuwd naar je nieuwe reisverslag.....
    XXX

• 08 Juni 2011 - 07:19

Elly:

Hoi hoi, Ik heb gelijk maar even je blog gelezen. Leuk. En nu een kwestie van contact houden. Morgen in ieder geval met elkaar eten als afscheid van Trinco.
    groetjes Elly